Inspiration, motivation, och avkoppling

yoga lyx på gullmarsstrand 24 mars

IGNITE med Leela Movement Company - Spring Fever Edition

program
KL. 9.30-13.30 - GLOBAL YOGA- FIRE & GRACE

(Med paus för kaffe/te, frukt)
Vi börjar dagen med en härlig meditation, vi fördjupar denna stund med användning av eteriska oljor speciellt utvalda för detta pass. Fortsätter sedan genom pranayama -LIVS kraft. Sedan tar vi oss vidare genom några mjuka rörelser som bygger på andetaget tills vi hittar en flow i vinyasa med värme i alla celler i kroppen.
Med mjuka händer assisterar vi dig och leder till en fantastisk yoga upplevelse... för alla!! Nybörjare som erfarna-yogi kan vara med. Total Bliss!!

KL.13.30-14.40 LUNCH

KL 15.00-17.00 AVKOPPLING I SINNENAS HAVSBAD

Här kan ni njuta av två basturum, relax och utomhuspoolen 38G som står på pålar i havet och håller just 38 grader hela året – och för den riktigt modige ett havsdopp! Fire & Ice -när vi har samlats kommer det en kort föreläsning om Mind, Body & Soul - hur man skapar glöd och glädje i vardagen. Vi bastar, badar och trivs tillsammans i en inspirationsfylld miljö 0 meter från havet.

OM LEELA MOVEMENT CO

Elaine Gustavsson- skapare och ägare av Leela Movement Co leder passet och är assisterad av licensierade yogalärare Anna-Lena Cambert som guidar din kropp med hjälp av lite lätt tryck med händerna och beröring. Både Elaine och Anna-Lena har lång erfarenhet av yoga och träning och är båda utbildade yoga lärare och wellness konsultanter. Flera gånger om året guidar de grupper på yoga och träningsresor utomlands och runt om Sverige.

Instagram, Facebook, Twitter, Youtube: @leelamovement
Hemsidan: www.leelamovement.com

PRIS 895 KR/PERS
Ring eller maila för bokning:

T: 0523-66 77 88

M: info@gullmarsstrand.se 

Kom gärna i god tid och boka in en god hotellfrukost (pris 115 kr) och i Sinnenas Havsbad kan man boka till en härlig havsbadsritual (pris 195 kr)

Havsbadsritualen består av - bodyscrub, fotbad, ansiktsscrub, ansiktsmask och hårinpackning. Vår sparitual består av ekologiska produkter från Dharmazones hudvårdsserie.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!