Ostron- och musseläventyr

Ostron musslor avkoppling och god mat

Ostron- och musselturen startar i Norra Hamnen i Lysekil dit ni tar er med egen bil. Vi färdas med Signe, vår bohuslänska julle byggd 1952, ut till musselodlingen där vi visar hur det går till att odla och skörda musslor. Vi plockar med oss musslor för gemensam tillagning och avsmakning senare på en vacker klipphäll.

Därefter tar Signe oss vidare till en av få ostronbankar i Bohuslän. Vi plockar upp ostron och lär oss mer om havets delikatess på en mycket speciell och unik plats i Bohuslän.

Precis under oss växer de exklusiva och berömda ostronen Ostrea Edulis som kallas ”det svenska ostronet”. Vi pratar om allt i ostronens tecken samt erbjuder provsmakning.

Vi gör ett strandhugg på Käringeholmen där musselskörden tillagas och ostronen öppnas och avnjuts vid strandkanten. Efter en oförglömlig upplevelse i en fantastisk miljö tar vi er tillbaka till Norra Hamnen i Lysekil till det avslappnade dunket från Signe. 

Tillbaks på hotellet kan man njuta i någon av våra relaxavdningar som kan bokas separat till entréavgift, för mer information kontakta receptionen. 

Sinnenas Havsbad har basturum och utomhuspoolen 38G som håller just 38 grader hela året och svävar på pålar i havet eller vårt alldeles nya Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu.

Passa även på att unna dig en avkopplande spabehandling. Fre-sön under okt-mars erbjuds ni 10% rabatt på en helkroppsbehandling. Uppge kod xx19 vid bokning.

Boka din behandling här

detta ingår

Ostron- och musseläventyr med Signe

Logi i dubbelrum

Frukostbuffé

Lån av badrock

Tvårätters middag, förbestämd meny 

Priser

från 1.995 kr per person*. Enkelrumstillägg 200 kr.

Ostron- & musseläventyr med "Signe", mönstra på lördagar  kl 13.30 i Norra Hamnen, Lysekil, du tar dig dit själv med egen bil eller via färja från Gullmarsstrand, och där efter en kortare promenad. Turen pågår i ca 3 tim.

Erbjudandet gäller med ankomst fredag-lördag 1 mars - 24 nov. Går ej när det är is på havet samt när ordinarie paket utgår.

Vid grupper på min 6 pers kan man boka dag och tid enligt överenskommelse.

*Kommer ni hela familjen? Barnens måltid tillkommer, och kan bokas i förväg eller på plats. 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!