julbordspaket

julbord på gullmarsstrand 0 meter från havet

Vill du komma i den rätta julstämningen är detta paketet för dig. Börja eftermiddagen med att njuta en stund i Sinnenas Relax med  inomhuspool och bastu och kanske för den som vågar, ett uppfriskande vinterbad i havet. Därefter serveras glögg och pepparkakor samt vårt klassiska julbord där ni finner allt man kan önska på ett julbord. Kvällen avslutas på vår veranda där ett fantastiskt dessertbord står framdukat, innan ni drar er tillbaka för en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar.

På lördagarna har vi lite lugn musikunderhållning på vår verandan.

Vill du enbart boka julbord är det självklart möjligt. Läs mer.

Detta ingår

Logi i dubbelrum

Frukostbuffé

Glögg & pepparkakor

Julbord

Entré till Sinnenas Relax 

*För den som önskar finns möjlighet att uppgradera till Sinnenas Havsbad och vår utomhuspool 38G i mån av plats, fråga receptionen för mer information. 

Passa även på att boka en avkopplande spabehandling. Fredag-söndag erbjuds 10% rabatt på en behandling, uppge kod xx18 vid bokning.

Boka din behandling online

 

PRISER

Från tors-fre fr 1 395 kr och lör fr 1 495 kr pp.

Kan bokas 22/11-21/12, med ankomst torsdag-lördag,
två sittningar kl 18 & 20.30

Vid min 25 pers kan julbord även bokas övriga dagar.

Julbordet serveras även söndag 9/12 kl 12:00 -16:00, pris 495 kr

*Kommer ni hela familjen? Barnens måltid tillkommer, och kan bokas i förväg eller på plats. 

Musikunderhållning lördagar

Lör 24 nov: Gabriell Josefsson & Jonatan Hansson
Gabriella och Jonatan möttes på musikhögskolan i Göteborg, och har sedan dess gjort flera projekt och spelningar tillsammans. Inte minst med deras band Mejram. Med fokliga toner av gitarr, fiol och sång skapar denna duo en mysig och vacker julstämning.

Lör 1 dec: Amanda Frisk och Jonatan Hansson
Vi är Amanda Frisk och Jonatan Hansson! Vi är båda en del av bandet Mejram, men kommer här bjuda er på musik på duo. Med gitarr, mandolin och en massa sång utlovar vi skön stämning med julen i fokus, med musik inspirerad av allt från svenska visor och folkmusik till pop och country.

Lör 8 dec: Ebba Knutsson och Marcus Strandman
Ebba & Marcus är den populära duon med fokus på stämning och att beröra. De spelar nästan allt i sin repertoar, och tillåter önskemål från gästerna, vilket gör att de alltid levererar en väldigt levande och stämningsfull kväll. Kvällen har julen i fokus, men en och annan visa, pop- eller countrysång förekommer också. Ni bestämmer hur kvällen ska bli!

Lör 15 dec: Sofia Geidvik och Magnus Heiel Ekborg
Duon som med glädje och sväng bjuder på både jazz, soul och popmusik. Ikväll med en touch av julen.

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online