Golf bland klippor och granit i skärgården

boka golfpaket

Skaftö Golfklubb är en skön utmaning för golfaren. En 18 hålsbana som slingrar sig mellan bohuslänsk granit, överraskar bakom varje hörn och bjuder på en härlig utsikt över havet. Allt väntar på dig 5 min från hotellet. 

Lysekil Holma Golf erbjuder en modern golfbana som är varsamt skulpterad i det bohuslänska landskapet. Banan är Sveriges senast anlagda 18 håls bana och har ett stycke skotsk karaktär inpassat mellan berg, vatten och stora ekar - en verklig naturupplevelse.

För extra njutning boka gärna till entré till någon av våra relaxavdelningar. Sinnenas Havsbad med basturum och utomhuspoolen 38G som svävar på pålar i havet eller Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet.

Passa även på och boka en avkopplande spabehandling. Under oktober-mars, fredag-söndag erbjuds ni 10% rabatt på en behandling. Uppge kod xx18.

Boka din behandling online

i paketet ingår

Greenfee på Skaftö eller Lysekil Holma

Logi i dubbelrum

Frukostbuffé

Överraskning på rummet

Tvårätters supé, förbestämd meny

 

Priser

FRÅN  1.495 kr per person och dygn (lågsäsong).
Enkelrumstillägg 200 kr. 

Priset är ett från-pris och varierar beroende på säsong.
Högsäsong 1/6-31/8 pris fr 1 725 kr. 

Paketet kan ej bokas när ordinarie paket utgår.

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online