Sommaryoga

Under sommaren har vi morgonyoga.

Morgonyoga med Elaine från Leela Movement

Datum: veckorna 28-31, tisdagar & torsdagar
Tid: kl 09.00-10.00
Pris: 185 kr

Yoga Rise & Shine

Starta din dag på bästa sätt med yoga så du mår gott hela dagen fysiskt och mentalt. Detta pass vill hjälpa dig att vakna i kroppen och sätta dagens intention så du känner dig fokuserad att ta dig an dagen framför dig med ett positivt sinne. Sköna stretch övningar blandat med energi givande solhälsningar. Global Yoga är en utvecklande personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Ett pass som fungerar för alla nivåer.

Morgonyoga med Petra Reich

Datum: veckorna 27-29, måndagar & onsdagar
Tid: kl 09.00-10.00
Pris: 185 kr

Hathaypga - måndagar

Hahta ämnar balansera både kropp och sinne genom asana positioner, andningsövningar och meditation. Klassen utformas och anpassas alltid efter deltagarnas behov och kan ibland vara mer dynamisk och andra gånger ha ett större lugn.

YinYoga - onsdagar

Yinyoga är ett suveränt komplement till andra dynamiska former av yoga och andra sporter. Det är en lugnare och mer passiv form av yoga där man arbetar med sittande och liggande positioner med andningar som fokus.

Inga förkunskaper krävs och båda yogaformerna passar alla, även nybörjare. Tag gärna med en sjal eller extra tröja till avslappning.

Boka

Ring tel 0523-66 77 88 eller maila info@gullmarsstrand.se
Minimum 5 deltagare, bokas senast dagen innan kl 17.00.
Givetvis är det öppet för drop in gäster!

Tillbaka

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!