Arbeta på gullmarsstrand

arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst! Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Vill du satsa på en framtid inom hotell- och restaurang?
Välkommen till Gullmarsstrand. 0 meter från havet.

Vill du dessutom ha en ökad livskvalité och bo och arbeta nära havet med allt vad det innebär av friluftsliv. Segling, fiske, klättring, vandring, paddling, cykling och inte minst salta bad!

Aktuellt just nu - restaurangchef, kock & städ.

vass restaurangchef

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer. Målsättningen är bli bättre, större, vackrare och mer effektiv. Kort sagt ett hotell som är alla resenärers dröm. Tre nydesignade restauranger och läckra matkoncept för både gourmet och vanliga uteätare, framtaget i samarbete med Thomas Sjögren, Årets kock 2015, är säsongens höjdare för gästerna hos oss på Gullmarsstrand. Under vintern inviger vi dessutom vårt nya kök. Ett paradis för mathantverkare.

Vi växer och satsar långsiktigt och söker nu en erfaren restaurangchef som vill arbeta under hela året. Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst!

Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Som Restaurangchef driver du, utvecklar och planerar hela driften av restaurangerna och övrig service kring gastronomin.

Du är en naturlig och självklar ledare för hela teamet inom restaurangerna och baren. Du är en del av ledningsgruppen och du får stor möjlighet att vara med och bidra till att ta vårt gastronomiska erbjudande till ytterligare en nivå samt därigenom en egen personlig utveckling.

I arbetsuppgifterna ingår:

-       Se till att vårt värdskap och bemötande håller absolut högsta klass

-       Coacha och entusiasmera dina kollegor i teamet

-       Utveckla och förfina strukturen och logistiken i hela vårt restaurangerbjudande

-       Arbeta med budget

-       Utveckla hela erbjudandet och driva kreativa förbättringar

Vi vill träffa dig som har ett naturligt och självklart ledarskap och vill bidra till en härlig arbetsglädje. Du bör vara noggrann, strukturerad och ha en väl utvecklad social förmåga.

Vi önskar att du har ett antal år i arbetsledande positioner och att du har en sommelierutbildning eller motsvarande kunskaper.

På Gullmarsstrand kommer du kunna arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet i Bohuslän. Hos oss har du också mycket goda möjligheter till utveckling inom restaurang och hotellbranschen. Vi är måna om vår personal och vill se personalen utvecklas och växa tillsammans med företaget.

Det är en tillsvidare anställning och tillträde är så snart som möjligt.

Varmt välkommen att söka till oss!

Vi samarbetar med Hotell & Reseverket och rekryterare Christina Wall.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående varför det är angeläget att få din ansökan så snart som möjligt.

Skicka den till Christina Wall, christina@rideocompany.com,  073 7429206.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

kock

Är du vår nya medarbetare i vårt fantastiska köksteam?

Vi söker dig som med entusiasm och intresse vill fortsätta att vidareutvecklas tillsammas med oss i köket. Våra menyer baseras till stor del på fisk och skaldjur och kortresta råvaror utifrån säsong. Variationen är stor då vi har både privat- och konferensgäster samt ett stort antal bröllop och fester.

Du har erfarenhet från liknande arbete och brinner för mat och service.

Maila din ansökan med cv och personligt brev till vår köksmästare Markus Rönnqvist markus@gullmarsstrand.se

STÄD

Vi söker personal till vår viktiga städavdelning.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Skicka ditt CV och personliga brev till vår husfru Helen Björk husfru@gullmarsstrand.se.

 

VÄLKOMMEN med era ansökningar!

 

Fält markerade med * måste fyllas i.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!