Arbeta på gullmarsstrand

arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst! Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

bästa sommarjobbet väntar på dig. o meter från havet.

Vi söker personal till kök, bar, restaurang, reception & städ.

Gullmarsstrand ligger i Fiskebäckskil och sommardestinationen nummer ett - Bohuslän. Ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba i kök, bar, restaurang, reception och städ och samtidigt få sol, salta bad, segling, fiske, träning, klättring mm som bonus.

Vi kan prata länge om läget vid havet och stämningen och om världens bästa kompisgäng som verkligen ställer upp för varandra i alla lägen. Teamkänslan hos oss är riktigt bra. Vi tar helt enkelt väl hand om varandra.

Vi kan också berätta att Gullmarsstrand är en grymt bra arbetsplats för alla som vill utvecklas i jobbet och bli rikigt bra på att leverera toppservice och högsta kvalitet.

Skicka ditt CV och personliga brev;

Kök - köksmästare Markus Rönnqvist, markus@gullmarsstrand.se
Restaurang - hotellchef Marie Defendi, marie@gullmarsstrand.se
Reception - hotellchef Marie Defendi, marie@gullmarsstrand.se
Städ - husfru Helen Björk, husfru@gullmarsstrand.se

Nu väntar vi bara på din ansökan!

RESTAURANG

RESTAURANGCHEF

Vi söker nu en nyckelperson att dela framtiden med, en driven restaurangchef som vill växa tillsammans med oss.

Gullmarsstrand är öppet hela året för privat- och affärsresenärer och vi är välkända för våra magnifika bröllopsfester.

Gullmarsstrand är Sveriges främsta havshotell med upplevelser i form av mat, havsnära naturupplevelser och avkoppling. I samarbete med den legendariska arkitektbyrån Claesson Koivisto Rune bygger vi nu om och förädlar våra matsalar. Målsättningen är att skapa en unik restaurangmiljö i Bohuslän både vad gäller form och innehåll. Kort sagt - ett hotell som alla resenärer drömmer om.

Vi ligger 0 meter från havet. Här är havet och naturen vägvisare i stort och smått. Vi följer årstidens skiftningar och låter råvarorna från havet skapa stämning och atmosfär, från sommarsol till höst- och vintermagi, en levande och ständigt fascinerande naturmiljö som återspeglas i kök och matsalar som är våra viktigaste mötesplatser.

På Gullmarsstrand är maten en given succéfaktor. Hela året. Med hjälp av vår nya fina miljö ooch ett ständigt kreativt köks- och matsalsteam ska vi lyfta måltidsupplevelsen till nya succénivåer.

Vår nya restaurangchef är en teamledare med mycket god förmåga att engagera och motivera sina medarbetare samt har förmågan att starkt bidra till ett nära samarbete mellan kök och matsal för en unik helhetsupplevelse och tydligt gästfokus.

Ditt ledarskap betonar ordning och reda och du är ansvarig för hela värdekedjan - från beställningar, schemaläggningar, detaljplanering och genomförande. Vi tror att du vill ta ett nytt karriärsteg i en miljö som under åtskilliga år utvecklat sitt måltidskoncept och nu vill ta ytterligare steg mot framgång.

Vill du visa omvärlden vad bohuslänskt värdskap står för och vara med och utveckla ett av Bohusläns främsta havshotell?

Vi ser fram emot din kontakt - CV och personliga brev till VD Maria Kjellsson
maria.kjellsson@gullmarsstrand.se

SERVERING

Vi söker personal till servering både dags- och kvällstid med möjlighet till tillsvidare anställning.
Frukost, lunch & a la carte.

Erfarenhet från liknande arbete eller utbildning är meriterande.

Vi söker även extra personal i servisen både frukost, lunch och a la carte.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår hotellchef Marie Defendi
marie@gullmarsstrand.se

 STÄD

Vi söker personal till vår städavdelning.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Skicka ditt CV och personliga brev till vår husfru Helen Björk
husfru@gullmarsstrand.se

Lite kort om gullmarsstrand

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer.

Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektivt. Både vad gäller form och innehåll. Kort sagt; ett hotell som alla resenärer drömmer om.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Bohuslän, har under samma ägarskap, vuxit fram under snart 40 år och växer alltjämt i takt med att fler och fler människor längtar hit för att under några dagar glömma vardagslivet och bara vara. Eller för att jobba. Steg för steg, med skönheten och funktionen som ledstjärna utvecklas Gullmarsstrand, 0 meter från havet. Men en strävan - att bli ännu bättre.

Idag har vi 81 rum, Sinnenas Havsbad med bastu, relax och utomhuspoolen 38G. Sinnenas relax med bastu och inomhuspool och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet. Gym, spabehandlingar och konferensmöjligheter för ca 200 personer samt en restaurang av hög kvalité.

Under vintern bygger vi om våra tre matsalar samt kommer även att bygga ut köket.

Under de kommande åren fortsätter vi vår utveckling med fler hotellrum samt nytt gym och fler spabehandlings utrymmen.

Fält markerade med * måste fyllas i.


Skriv in vilken dag ni önskar komma och vilken dag ni vill resa åter.

Ja
Nej

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!