Arbeta på gullmarsstrand

arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst! Vill du vara med och visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Vill du satsa på en framtid inom hotell- och restaurang?
Välkommen till Gullmarsstrand. 0 meter från havet.

kök och restaurang

Tre nydesignade restauranger och läckra matkoncept för både gourmet och vanliga uteätare, framtaget i samarbete med Thomas Sjögren, Årets kock 2015, är säsongens höjdare för gästerna hos oss på Gullmarsstrand. Under hösten inviger vi dessutom vårt nya kök. Ett paradis för mathantverkare. Vi växer och satsar långsiktigt och söker nu kock, hovmästare och serveringspersonal som vill arbeta under hela året.

Du som vill växa med oss i en svårslagen miljö och har allt bör höra av dig direkt!

Nöjda gäster är vår målsättning.

Maila ditt cv, personliga brev och referenser till vår hotellchef Marie Defendi.
marie@gullmarsstrand.se

bästa sommarjobbet väntar på dig. o meter från havet.

Vi söker personal till kök, bar, restaurang, reception & städ.

Gullmarsstrand ligger i Fiskebäckskil och sommardestinationen nummer ett - Bohuslän. Ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba i kök, bar, restaurang, reception och städ och samtidigt få sol, salta bad, segling, fiske, träning, klättring mm som bonus.

Vi kan prata länge om läget vid havet och stämningen och om världens bästa kompisgäng som verkligen ställer upp för varandra i alla lägen. Teamkänslan hos oss är riktigt bra. Vi tar helt enkelt väl hand om varandra.

Vi kan också berätta att Gullmarsstrand är en grymt bra arbetsplats för alla som vill utvecklas i jobbet och bli rikigt bra på att leverera toppservice och högsta kvalitet.

Skicka ditt CV och personliga brev;

Kök - köksmästare Markus Rönnqvist, markus@gullmarsstrand.se
Restaurang - hotellchef Marie Defendi, marie@gullmarsstrand.se
Reception - hotellchef Marie Defendi, marie@gullmarsstrand.se
Städ - husfru Helen Björk, husfru@gullmarsstrand.se

Nu väntar vi bara på din ansökan!

STÄD

Vi söker personal till vår viktiga städavdelning.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Skicka ditt CV och personliga brev till vår husfru Helen Björk
husfru@gullmarsstrand.se

Lite kort om gullmarsstrand

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer.

Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektivt. Både vad gäller form och innehåll. Kort sagt; ett hotell som alla resenärer drömmer om.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Bohuslän, har under samma ägarskap, vuxit fram under snart 40 år och växer alltjämt i takt med att fler och fler människor längtar hit för att under några dagar glömma vardagslivet och bara vara. Eller för att jobba. Steg för steg, med skönheten och funktionen som ledstjärna utvecklas Gullmarsstrand, 0 meter från havet. Men en strävan - att bli ännu bättre.

Idag har vi 81 rum, Sinnenas Havsbad med bastu, relax och utomhuspoolen 38G. Sinnenas relax med bastu och inomhuspool och endast en glasvägg som skiljer mot bryggan och havet. Gym, spabehandlingar och konferensmöjligheter för ca 200 personer samt en restaurang av hög kvalité.

Under vintern bygger vi om våra tre matsalar samt kommer även att bygga ut köket.

Under de kommande åren fortsätter vi vår utveckling med fler hotellrum samt nytt gym och fler spabehandlings utrymmen.

Fält markerade med * måste fyllas i.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!