konferens meny 13 februari - april

Från klockan 18:00

 

MÅNDAG  & TORSDAG

FÖRRÄTT
Gratinerat svenskt gigas ostron
Picklad tång - gurka - chilimajonäs

VARMRÄTT
Hälleflundra
Ekologiska betor - pepparot - ansjovishashbrown

DESSERT
Äppelglass och churros

 

TISDAG  & FREDAG

FÖRRÄTT
Bakad ekologisk palsternacka
Palsternackspuré - saltrostad mandel - fänkål

VARMRÄTT
Hjort från Bondens Skafferi
Rökt äpple - äpplesky - jordärtskockspuré (eko) - picklad endive

DESSERT
Hasselnöt och maräng 

 

ONSDAG & LÖRDAG 

FÖRRÄTT
Gravad ryggbiff från Bondens Skafferi
Smörkokt svamp - picklad gurka - sveciaostcreme - lök

VARMRÄTT
Torskrygg MSC
Havsgrädde - vegafish räkor - limepicklad fänkål

DESSERT
Kokos och chokladkola

 

Rekommenderat vin:

2 rätters vinpaket: 215 kr/ pp
3 rätters vinpaket: 320 kr/ pp 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!