konferens meny - höst

 

MÅNDAG & TORSDAG

FÖRRÄTT
Grillad Jordärskocka
Sveciaostcreme - isad silverlök - picklad shitake och blåbär - jordärtkockschips

VARMRÄTT
Torskrygg
Grillad majs - bacongrädde - picklad pumpa - chiliemulsion

DESSERT
Hallonglass
Pistagekaka - hallon - yuzyskum - tuille

 

TISDAG & FREDAG

FÖRRÄTT
Smörglaserad havskräfta
Havtornsgrädde - palsternacksemulsion - chilipicklad fänkål - pommes alumette

VARMRÄTT
Ryggbiff från Bondens Skafferi
Brynt äppelsky - kantareller - äpple - jordärtskockskum

DESSERT
Smörbakat äpple
Punchglass - pecannötter - kanelrostat bovete

 

ONSDAG & LÖRDAG

FÖRRÄTT
Sotad kalvtartar
Krondillspicklade rotfrukter - dillemulsion - friterad dill och purjolök

VARMRÄTT
Kummel
Bakade tomater - smörad kräftfond - rostad blomkål - smörstekt kålrabbi

DESSERT
Blåbärssorbet
Oriado och blåbärscremaux - namelakka - crumble

 

Rekommenderat vin:

2 rätters vinpaket: 215 kr/ pp
3 rätters vinpaket: 320 kr/ pp 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!