julbord vid havet

Vi startar upp våra julbord torsdag 22/11 och serverar dem tors-lör t o m 21/12. Vi kan erbjuda två sittningar, kl 18:00 samt kl 20:30.

Vi serverar även ett familjejulbord söndag 9/12, från kl 12:00 - kl 16:00, då vi även har en minijulmarknad med försäljning av presentkort, smakprov från våra matleverantörer, konsthantverk, julpynt mm.

Är man minimum 25 pers serverar vi julbord alla dagar.

Musikunderhållning på verandan på lördagar

Lör 24 nov: Gabriell Josefsson & Jonatan Hansson
Gabriella och Jonatan möttes på musikhögskolan i Göteborg, och har sedan dess gjort flera projekt och spelingar tillsammans. Inte minst med deras band Mejram. Med fokliga toner av gitarr, fiol och sång skapar denna duo en mysig och vacker julstämning.

Lör 1 dec: Amanda Frisk och Jonatan Hansson
Vi är Amanda Frisk och Jonatan Hansson! Vi är båda en del av bander Mejram, men kommer här bjuda er på musik på duo. Med gitarr, mandolin och en massa sång utlovar vi skön stämning med julen i fokus, med musik inspirerad av allt från svenska visor och folkmusik till pop och country.

Lör 8 dec: Ebba Knutsson och Marcus Strandman
Ebba & Marcus är den populära duon med fokus på stämning och att beröra. De spelar nästan allt i sin repertoar, och tillåter önskemål från gästerna, vilket gör att de alltid levererar en väldigt levande och stämningsfull kväll. Kvällen har julen i fokus, men en och annan visa, pop- eller countrysång förekommer också. Ni bestämmer hur kvällen ska bli!

Lör 15 dec: Sofia Geidvik och Magnus Heiel Ekborg
Duon som med glädje och sväng bjuder på både jazz, spol och popmusik. Ikväll med en touch av julen.

Priser

Torsdag - fredag 595 kr
Lördag 695 kr
Söndag 495 kr
Barn 0-4 år gratis, 5-12 år 195 kr

bokning

T: 0523 - 66 77 88

 

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online