förstärk ditt varumärke

Gullmarsstrand ligger 0 meter från havet och hotellet är en hyllning till havet och kusten i alla dimensioner. Det är ritat av Gert Wingårdh, landets främste arkitekt och är verkligen en naturlig del i den underbara skärgårdsmiljön i Fiskebäckskil.

Gullmarsstrand utgör därmed den bästa tänkbara inramningen för fotograferingar och produktlanseringar, gärna med outdoorprofil, men också fashion, drycker, mat etc.

En annn plusfaktor för de företag som vill göra riktigt snygga fotograferingar,  produktlanseringar eller olika möten med kunder och återförsäljare är att hotellets personal har en lång erfarenhet av professionella affärsmöten och evenemang, såväl vad gäller hård- som mjukvara. Att vår mat är gudomlig är bara en av flera bonusfaktorer.

Vi tar hand om det mesta på ett effektivt sätt och brukar säga att "ingenting är omöjligt, det omöjliga tar eventuellt lite längre tid". Fundera över hur vi kan förstärka ditt varumärke i en magisk miljö 0 meter från havet. Ring gärna så spånar vi kring möjligheterna.

 

detta ingår

Vi skräddarsyr utifrån dina önskemål.

priser

Från 1.295 kr, del i dubbelrum.

Priset varierar beroende på säsong.

Välkommen med din offertförfrågan.

0523-66 77 88, eller konferens@gullmarsstrand.se

Konferenslokal tillkommer beroende på storlek och utrustning med mellan 975 kr och 3.950 kr per lokal och dag. Grupprum för upp till 10 personer, 600 kr per rum och dag.

offertförfrågan

 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!