vår bästa tid är nu

Energi och inspiration. Från vind och kyla till varma brasor. Gullmarsstrand 0 meter från havet.

Den gråväderssensuella tiden är inne. Hos oss på Gullmarsstrand Hotell Konferens är bastun varm, brasorna sprakar och de levande ljusen brinner varmt och vänligt. Som alltid är utomhuspoolen 38G, just 38 grader varm. Och utsikten är lika magisk som alltid.

En bohuslänsk upplevelse

Vi lever efter den enkla tesen att det inte finns något dåligt väder, bara fel kläder. Gullmarsstrand njuter av årstiderna och klär om, helt enkelt.

Byter menyer, färger, blommor, upplevelser och aktiviteter.

Vi omfamnar gråväderssensualismen , en magisk kombination av tuffare väder och varmare upplevelser.

Skaldjurslyx och konditionskickar

Åk med en yrkesfiskare på hummer- eller kräftsafarai, från båt till bord. Softa promenader eller snabba lopp på klipporna, paddlingsäventyr i havskajak, bergsklättring på Gullmarsstrandsklippan och mycket annat, sätter fart på blodomloppet och laddar våra gäster med nya upplevelser och ny energi.

Låna en klassiker

Vi samarbetar med klassiska didrikson 1913 vars tema FOR EVERY RAINY DAY gäller för deras företagsfilosofi och ursnygga outdoorkläder som säljs på många ställen i världen. Samarbetet innebär att du kan låna Gullmarsstrands didriksonsplagg för en proemnad i regn, blåst eller snö. Didriksons och Gullmarstrtand har det mesta gemensamt. Känslan för naturen, miljön, kvalitetskraven och kärleken till god form och design. I sammanfattning - gråväderssensualism, när den är som allra bäst.

Välkommen att njuta. I alla väder.

DETTA INGÅR

Logi i dubbelrum
Frukostbuffé
Förmiddags- & eftermiddagskaffe
Lunch inkl sallad, bröd & kaffe
2 rätters middag  

Priser

Pris fr 1 095 kr/pers exkl moms

Gäller utvalda datum t o m 30 mars

 

 

 

Läs mer om möten i Bohuslän här

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online