Konferenspaket

konferens 0 meter från havet

Vi har tagit fram förslag på konferenspaket för att underlätta för er.

Önskar ni något annat än våra förslag skräddarsyr vi såklart utefter egna önskemål.

Kontakta oss

offert

Walk & Talk

Walk & Talk är ett välkänt sätt att effektivisera och vitalisera möten medan du förflyttar dig bland Fiskebäckskils anrika kullerstensgator och skärgårdens klippor och skär.

Pris fr 1 660 kr pp i helpension
Läs mer

Vinterkonferens vid havet

Att konferera vid havet på vintern är något magiskt att dessutom kombinera det med en aktivitet som hummer- eller kräftsafari, havskajak eller en båttur gör den oförglömlig.

Läs mer

Konferenserbjudande t o m 30 april

Energi och inspiration. Den gråväderssensuella tiden är inne. På Gullmarsstrand är bastun varm, brasorna sprakar och de levande ljusen brinner varmt och vänligt. T o m 30 april erbjuder helpension fr 1 095 kr.

Läs mer

MÅTIVERA - starta upp veckan

Motiverande mötesdagar vid havet - ett prisvärt mötespaket som inledning på arbetsveckan. Hos oss har vi utnämnt måndag och tisdag till speciella mötesdagar som vi kallar MÅTIVERA där affärsgäster får tillgång till vårt extra prisvärda mötespaket.

Pris fr 1 095 kr pp helpension
Läs mer

Vårens möte

Boka in vårens möte 0 meter från havet. Kombinera vårens möte med en aktivitet som sätter fart på både pulsen och vinnarskallen - Skaftö kampen.

Pris fr 1 795 kr pp
Läs mer

Vinter möte

Det ska vara lönsamt att planera! Boka ditt uppföljningsmöte och spar pengar!

Pris fr 1 345 kr
Läs mer

När endast det bästa är gott nog

Vill du få hela personalen bekräftad, motiverad, stimulerad och laddad? Boka in några dagar på Gullmarstrand 0 meter från havet.

Läs mer

Förstärk ditt varumärke

Förstärk ditt varumärke, snygga fotograferingar eller arrangera produktlanseringar i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Läs mer

Effektiva och kreativa mötesmodeller

På Gullmarsstrand vill vi inte bara att konferensen är effektiv och kreativ utan vi vill också förmedla annorlunda och inspirerande konferensmiljöer.

Läs mer

Jubileum & fest

Havsnära Gullmarsstrand, när det är dags att fira. Vi ser fram emot att göra ditt företags nästa jubileum eller fest till något alldeles extra.

Läs mer

Konferenspaket heldag

Besök oss för möten över dagen.

Läs mer

Konferenspaket halvdag

Besök oss för ett möte över dagen.

Läs mer

Konferenspaket standard

I vårt standardpaket ingår det mesta man behöver under sin konferens. Boka gärna in en aktivitet för att få ett avbrott eller för att stärka sammanhållningen.

Läs mer

Konferenspaket extra

Vill du sätta extra guldkant på dagarna hos oss? Då föreslår vi att ni samlas till en fördrink på Verandan och avnjuter därefter en buffé med havets läckerheter och tillhörande dryckespaket. Allt ingår i detta paketet.

Läs mer

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!