Konferenspaket

konferens 0 meter från havet

Vi har tagit fram förslag på konferenspaket för att underlätta för er.

Önskar ni något annat än våra förslag skräddarsyr vi såklart utefter egna önskemål.

Kontakta oss

offert

Vinterkonferens vid havet

Att konferera vid havet på vintern är något magiskt att dessutom kombinera det med en aktivitet som hummer- eller kräftsafari, havskajak eller en båttur gör den oförglömlig.

Läs mer

Vår bästa tid är nu

Energi och inspiration. Från vind och kyla till varma brasor. Den gråväderssensuella tiden är inne. På Gullmarsstrand är bastun varm, brasorna sprakar och de levande ljusen brinner varmt och vänligt.

Läs mer

MÅTIVERA - starta upp veckan

Motiverande mötesdagar vid havet - ett prisvärt mötespaket som inledning på arbetsveckan. Hos oss har vi utnämnt måndag och tisdag till speciella mötesdagar som vi kallar MÅTIVERA där affärsgäster får tillgång till vårt extra prisvärda mötespaket.

Pris fr 1 095 kr pp helpension
Läs mer

Höstens kick off med kräftskiva

Höstens kickoff med kräftskiva 0 meter från havet. Kombinera höstens möte med en traditionell kräftskiva med färska havskräftor, goda tillbehör, kräfthattar och sånghäften.

Pris fr 1 695 kr pp
Läs mer

Höstkonferens med aktivitet Skaftökampen

Starta upp hösten i skärgården. Kombinera konferensen med en teambildande aktivitet Skaftökampen och utmana varandra lagvis.

Pris fr 1 795 kr pp
Läs mer

Kickstarta jobbhösten 0 meter från havet

När semestern är över är det kanske dags att byta tempo, ladda och ha en kick off, träna teambyggandet och känna känslan av att vara igång igen.


Pris fr 1 795 kr pp
Läs mer

Vinter möte

Det ska vara lönsamt att planera! Boka ditt uppföljningsmöte och spar pengar!

Pris fr 1 345 kr
Läs mer

Julbords konferens

Avsluta året tillsammans med kollegorna och uppdelade i lag bygg det finaste pepparkakshuset för att sedan avsluta med ett av Bohusläns bästa julbord.

Pris fr 1 195 kr
Läs mer

När endast det bästa är gott nog

Vill du få hela personalen bekräftad, motiverad, stimulerad och laddad? Boka in några dagar på Gullmarstrand 0 meter från havet.

Läs mer

Förstärk ditt varumärke

Förstärk ditt varumärke, snygga fotograferingar eller arrangera produktlanseringar i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Läs mer

Effektiva och kreativa mötesmodeller

På Gullmarsstrand vill vi inte bara att konferensen är effektiv och kreativ utan vi vill också förmedla annorlunda och inspirerande konferensmiljöer.

Läs mer

Jubileum & fest

Havsnära Gullmarsstrand, när det är dags att fira. Vi ser fram emot att göra ditt företags nästa jubileum eller fest till något alldeles extra.

Läs mer

Konferenspaket heldag

Besök oss för möten över dagen.

Läs mer

Konferenspaket halvdag

Besök oss för ett möte över dagen.

Läs mer

Konferenspaket standard

I vårt standardpaket ingår det mesta man behöver under sin konferens. Boka gärna in en aktivitet för att få ett avbrott eller för att stärka sammanhållningen.

Läs mer

Konferenspaket extra

Vill du sätta extra guldkant på dagarna hos oss? Då föreslår vi att ni samlas till en fördrink på Verandan och avnjuter därefter en buffé med havets läckerheter och tillhörande dryckespaket. Allt ingår i detta paketet.

Läs mer

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!