aktiviteter

konferensaktiviteter i skärgården

På och runt Gullmarsstrand med omgivningar är det upplagt för massor av aktiviteter när du och dina arbetskamrater vill koppla av eller skapa sammanhållning.

Åk med en erfaren fiskare på jakt efter havets guld - hummern eller fånga havskräftor med bur. Följa med på en guidning på Kristineberg en av världens äldsta marina forskningsstationer från 1877 eller en guidad vandring i Fiskebäckskils spännande historia. Möjligheterna är många och vi hjälper dig med skräddarsydda lösningar.

Läs mer eller ladda ned våra förslag

 

Några av våra mest bokade aktiviteter är:

vandring i Fiskebäckskil

En guide tar er genom det pittoreska Fiskebäckskil och berättar historer från förr.

kontakta oss för mer detaljer.

Havsbadet

Fiskebäckskil är en av Västkustens klassiska badorter. Traditionen forsätter och här kan du fortfarande lämna alla måsten och finn ro i Sinnenas Havsbad. En modernare form av ett klassiskt kallbadhus som är en fröjd för ögat och ger värme ända in i själen. Svävande på pålar rätt ut i havet väntar en njutning med långa bastubad, renande dofter, salta bad och utsikt över fjorden.

kontakta oss för mer detaljer.

HAVSFEJDEN

En lekfull mångkamp där ni lagvis möt i olika grenar med marina inslag. Det krävs samarbete och precision för att håva hem så många poäng till laget som möjligt. Vem är snabbast på knopar, placera ut sjömärken eller samarbete för att fånga upp flaskposten?

kontakta oss för mer detaljer.

MÄSTARNAS KAMP

Här krävs kämparglöd och fokus! Vi startar med en grundomgång, där deltagarna lagvis ställs inför olika utmaningar så som Fysisk uthållighet, Tidsuppfattning och Styrka. Här krävs samarbete för att nå finalplatsen. När finalisterna är klara, ställs de mot varandra i ett slutgiltig moment för att utse företagets mästare! 

kontakta oss för mer detaljer.

båttur i vår vackra skärgård

Under båtturen kan man avnjuta en dignande buffé på havets alla läckerheter såsom räkor, kräftor, krabba, lax, musslor, bröd, pajer och hemlagade såser.

Ni kan även ta med er buffén eller fikat ut på en organiserad sälsafari, där man får upplevelsen att iaktta sälar i deras naturliga miljö.

Kontakta oss för mer detaljer.

 

Vi har många fler aktiviteter. Kontakta oss så berättar vi mer.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fyll i era önskemål så återkommer vi inom 24 timmar med offert.

OFFERT

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!