Bryggor, bastu, pool & natur

om- & tillbyggnad

Gullmarsstrands växer vidare i samarbete med Claesson Koivisto Rune

Sedan drygt trettiofem år ägs och drivs Gullmarsstrand Hotell & Konferens av bröderna Lars, Berth och Pär Nilsson, en ägartrio med djup förankring i Fiskebäckskil och Bohuslän.

Bröderna Nilssons kärlek till platsen liksom deras syn på långsiktigt hållbar utveckling genomsyrar varenda kvadratmeter av denna anläggning, 0 meter från havet, där hantverk och livsverk förenas på ett unikt sätt. Gullmarsstrand har gått in i ett övergripande förändringsprojekt som bland annat syftar till att ge hotellet ett helt nytt matsals- och matkoncept, nya och större konferenslokaler, ytterligare rum samt fler pooler.

Uppdraget har gått till den internationellt uppmärksammade arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune, som grundades i Stockholm 1995 av Mårten Claesson, Eero Koivisto och Ola Rune. De svarar tillsammans för arkitektur,  inredningsarkitektur och möbeldesign på yppersta nivå, med såväl stora svenska som internationella kunder som beställare. 2015 fick Claesson Koivisto Rune det prestigeladdade Bruno Mathssonpriset.

Under våren 2017 har vårt klassiska havshotell genomgått en påtaglig
förnyelse både inom- och utomhus. Resultatet av deras inspirerande arbete på Gullmarsstrand är en delvis ny värld för våra gäster som omfattar 450 kvm ytterligare såväl inom- som utomhus. Väl disponerade för våra gäster olika behov av avkoppling, samvaro och effektivitet. Den tidigare Studion har blivit Biblioteket,
en behaglig bokmiljö med inriktning på avkoppling, samvaro och kanske en
stunds läsning i några av våra 1 500 böcker. Nya bryggor och ett helt
nytt pool & bastuhus - Sinnenas Relax. Här kan du njuta i poolen eller bastun där endast en glasvägg skiljer mot havet och bryggan.

Under vintern 2018 forsätter arbetet med ett helt nytt mat- och matsalskoncept, en ny svit och ett nytt konferensrum med en fantastisk utsikt.

Hösten 2018 forsätter arbetet med ca 20 nya hotellrum samt om- & tillbyggnad av vårt kök.

sinnenas relax

Sinnenas Relax, vårt senaste tillskott, invigt våren 2017, är ett nytt fantastiskt utsiktsrum med bastu och pool och väggarna klädda helt i granit. Endast en glasvägg skiljer mot havet och man kan enkelt gå ut på bryggan för ett dopp i havet.

sinnenas havsbad

I Sinnenas Havsbad kan man njuta i två basturum, sköna relaxstolar samt utomhuspoolen 38G som håller just 38 G hela året. Från utomhuspoolen tar man sig enkelt via en trappa ner i havet för salta bad hela året.

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online