december

Decemberlyx
En total upplevelse av avslappning. En energigivande Salt Scrub Energy Massage och ansiktsbehandling. Du känner dig som pånyttfödd:

Tid: 90 min
Pris: 1 100 kr (ord pris 1 250 kr)

januari

Klassisk massage
En terapeutisk, djupgående, uppmjukande och välgörande massage där vi går in på djupet och bearbetar dina muskler vilket redicerar dina spänningar och ökar cirkulationen.

Tid: 60 min
Pris: 850 kr (ord pris 995 kr)

Övriga erbjudanden

Presentkort till Bröllop - Födelsedag - Student

Superenkelt att köpa online på denna bokningssida. Du betalar direkt och får en pdf med presentkort eller kontakta oss och köp i butiken.

Bonuskort

Om du köper fem behandlingar till ordinarie pris får du den femte till halva priset. Är personbundet och är giltigt inom ett år.

Värdecheck

Är du nöjd med din behandling? Rekommendera en ny kund och ge denna kund ett värdekort med 10% provapårabatt. Kommer den i retur med ditt namn på så får du 10% rabatt på en behandling.

Boka spabehandlingar

BOKA ONLINE

Gäller i mån av plats och erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudande på behandlingar. Rabatten dras i samband med betalning på plats.
 


Skriv in vilken dag ni önskar komma och vilken dag ni vill resa åter.

Konferens med övernattning
Dagkonferens
Ja
Nej


Önskemål om sittning och aktivitet

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online