februari

Lymfmassage
Lymfmassagen stimulerar lymfsystemet att göra sig av med överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Strykningar, lättare muskelmassage och djupandning för att lösa upp stopp och fibroser.

Tid: 60 min
Pris: Pris 1 150 kr (ord pris 1 250 kr)

mars

Hotstone Massage
En behandling att längta till. Kroppsmassage med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aromaolja, som ger en känsla av välbefinnande.

Tid: 60 min
Pris: 890 kr (990 kr)

april

Ansiktbehandling Vital Treatment
Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiksmassage, anpassad ansiktmask efter din hudtyp, mirakelserum och en härligt fuktgivande ansiktscreme - ekologisk.

Tid: 60 min
Pris: 890 kr (990 kr)

maj

Salt Scrub Energy Massage
En härligt energigivande salt scrub, därefter dusch och en härlig massage med en body balm som återfuktar huden.

Tid: 60 min
Pris: 890 kr (990 kr)

Övriga erbjudanden

Presentkort till Bröllop - Födelsedag - Student

Superenkelt att köpa online på denna bokningssida. Du betalar direkt och får en pdf med presentkort eller kontakta oss och köp i butiken.

Bonuskort

Om du köper fem behandlingar till ordinarie pris får du den femte till halva priset. Är personbundet och är giltigt inom ett år.

Värdecheck

Är du nöjd med din behandling? Rekommendera en ny kund och ge denna kund ett värdekort med 10% provapårabatt. Kommer den i retur med ditt namn på så får du 10% rabatt på en behandling.

Boka spabehandlingar

BOKA ONLINE

Gäller i mån av plats och erbjudanden går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudande på behandlingar. Rabatten dras i samband med betalning på plats.
 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!