Vår - SOmmar - Höst - Vinter

Nedan finner ni inspiration kring hur er bröllopsdag skulle kunna se ut om vi låter årstiden speglas i er dag, men självklart är det med era önksemål och idéer som vi tillsammans skapar er dag! 

VÅR


Solens första värmande strålar möter oss och färgerna sprakar. Vig er i Fiskebäckskils vackra kyrka med anor från 1700-talet och anländ sedan till Gullmarsstrand i en charmig Cadillac ifrån 1950-talet. Mingla tillsammans med gästerna på verandan och skåla i en vacker lemonad i någon av vårens färger. Middagen inspireras även den av säsongen. Avsluta till sist festen efter en fantastisk middag med ett färgsprakande fyrverkeri på bryggan!

SOMMAR


Havet är himmelsk blått, vinden blåser varmt och solen går sakta ner. Vig er på bryggan med havet som omfamnar er. Tag därefter med Era gäster på en tur med någon av skärgårdens fina båtar eller varför inte viga er ombord och få er "egen" koordinat. Väl tillbaka skålar ni i vacker champagne och till detta passar så väl skaldjur som jordgubbar. Avsluta sedan middagen med brudvalsen på bryggan i solnedgången.

HÖST


Löven skiftar färg och temperaturen går sakta ner. Vig er i vår nya och otroligt vackra "yoga lokal" där havet endast är ett par steg bort och speglar sig i bakgrunden. Skåla där efter i varm eller kall dryck, på bryggan i ljuset av marschaller. Eller om ni hellre föredrar inne i värmen på vår fina veranda. I middagen speglas höstens toner och smaker. Vickning framåt småtimmarna smaker ljuvligt med grillad korv på utsidan innan festligheterna avrundas.

VINTER


När vintermörkret lägger sig tänder vi marschaller som lyser upp såväl ingång som brygga. Vig er i Fiskebäckskils kyrka och promenera i fackeltåg till Gullmarsstrand, eller föreställ er en vigsel på bryggan i skenet av facklorna. Efter vigseln skålas bröllopet in med värmande dryck med passande tilltugg. Festen fortsätter sedan med en väl komponerad meny i vinterns tecken. Kvällen kan sedan avrundas med vackra fyrverkerier i vinternatten.

 

Årets julklapp!

Slipp stressen och trängseln och att fundera på vad du ska köpa i julklapp. Köp ditt presentkort här!

Vårt vintererbjudande – logi, härlig frukostbuffé, två rätters middag samt entré till Sinnens Havsbad och utomhuspoolen 38G och lån av badrock.

Köp presentkort online