Paketerbjudanden

Vinterrea

Vinterrea! Starta upp det nya året med en härliga vistelse 0 meter från havet. Härliga promenader, god mat, bastu, spabehandlingar, bad i utomhuspoolen 38 G och vinterbad. 20% VARDAGSRABATT - mån-tors!

Pris fr 995 kr pp

Skaldjurslyx

Fånga fredagen - njut av champagne och skaldjur! Avsluta veckan med bastu, havsbad, utomhuspool 38G, champagne och god mat i en vacker miljö 0 meter från havet.

Pris fr 1 395 kr (ord pris 1 695 kr)

Ostron- och musseläventyr i Lysekil

Följ med på ett spännande ostron- och musseläventyr. Tillbaks på hotellet kan ni njuta av värmande bastubad och en god middag.

Pris fr 1 995 kr

Kräftsafari

Följ med en erfaren fiskare och fånga havskräftor med bur. Den medhavda kaffekorgen smakar gott efter en stund på havet. Efter fisketuren finns möjlighet till havsbad och bastu. Dagen avslutas med en god middag i vår restaurang.

Pris fr 2 095 kr

Påskhelg, tipspromenad, middag

Tipspromenad i Fiskebäckskil, vårens första solgass på verandan, härliga vårpromenader och kanske årets premiärdopp! Här är påskens mysigaste paket med lyxig påskmiddag.

Pris fr 1 495 kr

Lilla Gullmarsstrand

Koppla bort vardagen och njut av härliga promenader, bastu, havsbad samt god mat. Allt i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Pris fr 1 195 kr (ord pris 1495 kr)

Stora Gullmarsstrand

Med vårt tvådagarspaket kopplar du av på riktigt! Njut extra länge av lunch, havsbad och middag i en rogivande omgivning vid havet.

Pris fr 2 495 kr

Klätterpaket

Klättra på räkan eller hänga på hummern. Utmana dig själv och prova på klättring på våra nya klätterleder vid Gullmarsstrands klippan och kombinera det med god mat, bastu och havsbad.

Pris fr 1 695 kr

Cykla i "SALTÖNS" fotspår

Vill du uppleva platsen där baddräktsmiljonären startar sitt spa och Göteborgs rikaste man öppnar Havshotell? Då är detta paketet för dig - med cykel, fikakorg och en karta upplever du alla inspelningsplatserna från TV-serien Saltön.

Pris fr 1 495 kr

Havskajak

Njut av stillheten och lugnet i skärgården. Kombinera havskajakpaddling med erfaren guide och lunch på en klippa. Avsluta dagen med god mat i vår restaurang och en skön natts sömn i våra Carpe Diem sängar.

Pris fr 2 145 kr

Golfpaket

Spela golf i en härlig skärgårdsmiljö. Välj spel på Skaftö GK eller Lysekil Holma Golf. Tillbaks på hotellet väntar avkoppling och god mat serverad i vår restaurang 0 meter från havet.

Pris fr 1 495 kr

Söndagsmys

Söndagspaket med middag, relax i Sinnenas Havsbad och logi. Avrundat med en härlig hotellfrukost 0 meter från havet.

Pris fr 895 kr (ord pris 1 495 kr)

Seniorlyx

Måndagar & tisdagar har vi ett extra förmånligt pris för seniorer! Middag, relax, och logi med frukost.

Pris fr 995 kr

Lyx över dagen

Koppla av från vardagen och njut över dagen! Njut av en frukost, lunch eller middag och kombinera det med en tvagningsritual, bastu, utomhuspoolen 38G och havsbad i Sinnenas Havsbad.

Pris fr 295 kr

Yogahelg 2-4 november

Helgen den 2-4 November arrangerar vi ytterligare en yogahelg. Boka in tid för dig själv med - yoga, tid för återhämtning och god mat i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Pris fr 3 895 kr pp

Yogadag 24 mars

Välkommen till en dag av inspiration, yoga, god mat och havsbad i en underbar miljö, 0 meter från havet! Leela Movement Company besöker Gullmarsstrand och bjuder på en heldag med yoga.

Pris 895 kr

Midsommarpaket

Fira midsommar på Gullmarsstrand i den bohuslänska skärgården. Dans kring midsommarstången, lekar, midsommarlunch, tårta, god mat och självklart salta bad!

Pris fr 1 695 kr

Nytta och Nöje

För dig med "Nytta & Nöje" kortet erbjuder vi ett paket fyllt med god mat och avkoppling i vårt Sinnenas Havsbad med bastu och utomhuspoolen 38G.

Pris fr 1 295 kr
Aktuellt

Boka privat

Boka konferens

Våra restauranger

Boka bord
Utmärkelser