Lediga tjänster

arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst!

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer.

Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektivt. Både vad gäller form och innehåll. Kort sagt; ett hotell som alla resenärer drömmer om.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Bohuslän, har under samma ägarskap, vuxit fram under drygt trettiofem år och växer alltjämt i takt med att fler och fler människor längtar hit för att under några dagar glömma vardagslivet och bara vara. Eller för att jobba. Steg för steg, med skönheten och funktionen som ledstjärna utvecklas Gullmarsstrand, 0 meter från havet. Men en strävan - att bli ännu bättre.

Vill du visa vad bohuslänskt värdskap står för?

arbeta på gullmarsstrand hotell och konferens

Idag har vi 81 rum, Sinnenas Havsbad med bastu och relax, gym och spabehandlingar, konferensmöjligheter för ca 200 personer och en restaurang av hög kvalité. I våras invigde vi vår nya utomhuspool 38G som svävar på pålar på havet och inom kort nya och större konferenslokaler samt en ny inomhuspool.

Under de kommande  fortsätter vi vår utveckling med fler hotellrum samt nytt gym och fler spabehandlings utrymmen.

KÖK

På Gullmarsstrand är maten en given succé faktor under hela året. Med hjälp av delvis ny miljö och ett ständigt kreativt köks- och matsalsteam lyfter vi måltidsupplevelsen till nya succénivåer.

Vill du vara med - vi söker nu KOCK

Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och ett brinnande intresse för mat och erfarenhet från liknande tjänst är ett plus. Arbetet är varierande och innefattar lunch, a la carte, konferens och festvåning. Tillsammans tar vi fram nya menyer och idéer på olika matarrangemang. Vi arbetar med råvaror utifrån säsong och i möjligaste mån lokala och kortresta råvaror. Våra menyer är till stor del inriktade på fisk och skaldjur.

Det är också viktigt att du är en lagspelare då vi är ett litet team som arbetar och har roligt tillsammans.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår köksmästare Markus Rönnqvist
markus@gullmarsstrand.se

RESTAURANG

SERVERING

Vi söker personal till servering både dags- och kvällstid. Erfarenhet från liknande arbete eller utbildning är meriterande.

Vi söker även extra personal i servisen både frukost, lunch och a la carte.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår hotellchef Marie Defendi
marie@gullmarsstrand.se

 

Fält markerade med * måste fyllas i.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!