Lediga tjänster

arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst!

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer.

Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektivt. Både vad gäller form och innehåll. Kort sagt; ett hotell som alla resenärer drömmer om.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Bohuslän, har under samma ägarskap, vuxit fram under drygt trettiofem år och växer alltjämt i takt med att fler och fler människor längtar hit för att under några dagar glömma vardagslivet och bara vara. Eller för att jobba. Steg för steg, med skönheten och funktionen som ledstjärna utvecklas Gullmarsstrand, 0 meter från havet. Men en strävan - att bli ännu bättre.

Vill du visa vad bohuslänskt värdskap står för?

Vi söker nu flera nyckelpersoner till vårt härliga gäng!

arbeta på gullmarsstrand hotell och konferens

Idag har vi 81 rum, Sinnenas Havsbad med bastu och relax, gym och spabehandlingar, konferensmöjligheter för ca 200 personer och en restaurang av hög kvalité. I våras invigde vi vår nya utomhuspool 38G som svävar på pålar på havet och inom kort nya och större konferenslokaler samt en ny inomhuspool.

Under de kommande  fortsätter vi vår utveckling med fler hotellrum samt nytt gym och fler spabehandlings utrymmen.

KÖK

På Gullmarsstrand är maten en given succé faktor under hela året. Med hjälp av delvis ny miljö och ett ständigt kreativt köks- och matsalsteam lyfter vi måltidsupplevelsen till nya succénivåer.

Vill du vara med - vi söker nu SOUSCHEF

Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och ett brinnande intresse för mat och erfarenhet från liknande tjänst är ett plus. Som souschef på Gullmarsstrand har man hand om inköp av varor, leder arbetet i köket och tillsammans med övriga köksteamet tar fram nya menyer. Arbetet är varierande och innefattar lunch, a la carte, konferens och festvåning. Vi arbetar med råvaror utifrån säsong och i möjligaste mån lokala och kortresta råvaror. Våra menyer är till stor del inriktade på fisk och skaldjur.

Det är också viktigt att du är en lagspelare då vi är ett litet team som arbetar och har roligt tillsammans.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår köksmästare Markus Rönnqvist
markus@gullmarsstrand.se

RESTAURANG

HOVMÄSTARE

Vi söker nu en hovmästare som brinner för service, värdskap och är säljinriktad. Du har relevant yrkesutbildning eller minst 3 års yrkeserfarenhet. Som person är du positiv, noggran, effektiv, en bra teamspelare som älskar att träffa nya människor. Du har ett stort mat- & dryckesintresse. Du har lätt för att ta till dig information och lyssna på gästernas behov samt arbeta utifrån engagemang och personlighet och ge gästen "det lilla extra". Arbetet är omväxlande oh ställer stora krav på flexibilitet och social kompetens.

Tjänsten innebär även ett visst administrativt ansvar.

FRUKOSTANSVARIG

Som frukostansvarig på Gullmarsstrand ansvarar du för att kvalitet, service och effektivitet alltid är på topp i hotellets matsal. Du arbetar aktivt i frukost, lunch och med konferensfikor och det är viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten , stresstålig och säkerställer så att Gullmarsstrands standard och koncept efterföljs. Vidare är du noggrann och har en utpräglad ansvarskänsla. Du är hotellet ansikte mot våra gäster och ansvarar tillsammans med övriga frukostpersonal för att våra gäster känner sig välkomna och väl omhändertagna.,

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och van att servera och arbeta med gäster.

Meriterande är om du är utbildad som kallskänka och/eller har tidigare erfarenhet av arbete i ledande position.

Viss planering, beställning och arbetsledning ingår i tjänsten.

SERVERING

Vi söker personal till servering både dags- och kvällstid. Erfarenhet från liknande arbete eller utbildning är meriterande.

Vi söker även extra personal i servisen både frukost, lunch och a la carte.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår hotellchef Marie Defendi
marie@gullmarsstrand.se

VÄRD för SPA och relax

Värdskap 0 meter från havet

På Gullmarstrands Hotell & Konferens spelar sköna vattenritualer, behandlingar och avkoppling med härliga dofter och en känsla av lyx i vardagen, en viktig roll för hotellets gäster och deras välbefinnande. Under de närmaste åren kommer vi dessutom att växa ytterligare och bland annat få ytterligare pooler som kompletterar Sinnenas Havsbad och vår populära utomhuspool 38G.  Allt för att öka just känslan av att kunna koppla av och lämna vardagen som en vistelse på Gullmarsstrand ska stå för.

Vi söker nu en mångsidig och flexibel spa och konferensvärd

Detta är en nyinrättad tjänst som syftar till att ytterligare öka servicekvaliteten inom Spa och Konferens.  Den vi söker är en utpräglad servicemänniska som njuter av att ta hand om våra gäster och se till så att de har det riktigt bra på Gullmarsstrand.

Du är bäst på värdskap och lite av en fixare.

Du gillar att se nöjda gäster omkring dig och att få stora leenden som tack.

Inom ramen för spa och konferens ansvarar du för att alla trivs, allt är på plats och att ingenting saknas. Du är uppmärksam på alla behov, vet värdet av gott samarbete och vill bidra till att allt som händer inom spa och konferens blir ännu bättre, ännu proffsigare.

Vi vill träffa dig som gillar att arbeta med människor, möten, miljö och välbefinnande.  Som är flexibel både vad gäller arbetsinnehåll och arbetstider.

På dig väntar en utvecklande arbetsplats med höga krav på servicekvalitet och värdskap. Bättre arbetsmiljö kan knappast tänkas för dig som vill växa och utvecklas inom servicenäringen.

Skicka din ansökan med personligt brev, cv och referenser till
marie@gullmarsstrand.se

Städ

Vår städavdelning som ser till att det är rent, snyggt och trivsamt för våra gäster behöver förstärkas med fler medarbetare.

Vi söker dig som är postiv, noggran och tycker om att arbeta med och tillsammans med människor. Erfarenhet från liknande arbete är en merit.

Maila ansökan med CV och personligt brev till vår husfru Helen Björk husfru@gullmarsstrand.se

bästa sommarjobbet väntar på dig 0 meter från havet

Gullmarsstrand ligger i Fiskebäckskil ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba i kök, bar, restaurang, reception och städ och få sol, salta bad, segling, träning, fiske mm som bonus.

Vi kan prata länge om läget vid havet och stämningen och om världens bästa kompisgäng som verkligen ställer upp för varandra i alla lägen. Teamkänslan hos oss är riktigt bra. Vi tar helt enkelt väl hand om varandra.

Vi kan också berätta att Gullmarsstrand är en grym arbetsplats för alla som vill utvecklas i jobbet och bli riktigt bra på att leverera toppservice och högsta kvalitet.

Inför våren- sommaren söker vi personal till alla våra avdelningar - reception, kök, restaurang & städ.

Ansökan med CV och personligt brev till;

Reception - Marie Defendi marie@gullmarsstrand.se
Kök - Markus Rönnqvist markus@gullmarsstrand.se
Restaurang - Marie Defendi marie@gullmarsstrand.se
Städ - Helen Björk husfru@gullmarsstrand.se

EKONOMI deltid 12/6 - 31/7

Till vår ekonomiavdelning söker vi under sommaren en person med erfarenhet alt utbildning inom ekonomi/bokföring.

- löpande bokföring samt månadsavstämning (periodisering, avskrivning, kund/lev reskontra samt lagerförändring kök/restaurang)
- betalning av leverantörs- och kundfakturor
- import av filer från vårt hotellsystem Techotel
- program - Hogia hotell- och restaurangekonomi samt Hogia Approval
- lönehantering (import från tidsystem Timeplan) till Visma lön 600

Tjänsten är deltid, 2-3 dagar/vecka.

Skicka ditt CV och personliga brev till maria.kjellsson@gullmarsstrand.se

 

Via vårt online formulär nedan har du möjlighet att skicka oss en öppen ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Skulle en passande tjänst uppkomma kontaktar vi dig.

Fält markerade med * måste fyllas i.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!