Lediga tjänster

arbeta i en fantastisk miljö 0 meter från havet

Våra gäster ska mötas av värdskap när det är som allra bäst!

Framgångsrika Gullmarsstrand Hotell och Konferens i Fiskebäckskil växer vidare i dialog och samverkan med några av landets mest kreativa arkitekter och formgivare. Samtidigt satsar vi på att höja servicenivån på alla nivåer.

Målsättningen är att bli bättre, större, vackrare och mer effektivt. Både vad gäller form och innehåll. Kort sagt; ett hotell som alla resenärer drömmer om.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil, Bohuslän, har under samma ägarskap, vuxit fram under drygt trettiofem år och växer alltjämt i takt med att fler och fler människor längtar hit för att under några dagar glömma vardagslivet och bara vara. Eller för att jobba. Steg för steg, med skönheten och funktionen som ledstjärna utvecklas Gullmarsstrand, 0 meter från havet. Men en strävan - att bli ännu bättre.

Vill du visa vad bohuslänskt värdskap står för?

arbeta på gullmarsstrand hotell och konferens

Idag har vi 81 rum, Sinnenas Havsbad med bastu och relax, gym och spabehandlingar, konferensmöjligheter för ca 200 personer och en restaurang av hög kvalité. I våras invigde vi vår nya utomhuspool 38G som svävar på pålar på havet och inom kort nya och större konferenslokaler samt en ny inomhuspool.

Under de kommande  fortsätter vi vår utveckling med fler hotellrum samt nytt gym och fler spabehandlings utrymmen.

värd för spa realx & konferens

Vill du vara med och öka servicekvaliteten inom spa och konferens? Vi söker en utpräglad servicemänniska och lite av en fixare. Du tycker om att ta hand om gäster och är lyhörd för deras behov.

Vi vill träffa dig som gillar att arbeta med människor, som är flexibel vad gäller arbetsinnehåll och arbetstider. Gullmarsstrand är en utvecklande arbetsplats med höga krav på servicekvalitet och värdskap. Bättre arbetsmiljö kan knappas tänkas - 0 meter från havet.

Tjänsten är varierande och innebär allt från att se till att våra gäster i spa- och relax har det de behöver till att ställa i ordning våra konferenslokaler.

Mail ditt CV och personliga brev till vår hotellchef Marie Defendi
maria@gullmarsstrand.se

KÖK

På Gullmarsstrand är maten en given succé faktor under hela året. Med hjälp av delvis ny miljö och ett ständigt kreativt köks- och matsalsteam lyfter vi måltidsupplevelsen till nya succénivåer.

Vill du vara med - vi söker nu KOCK

Du som söker ska ha minst 5 års erfarenhet och ett brinnande intresse för mat och erfarenhet från liknande tjänst är ett plus. Arbetet är varierande och innefattar lunch, a la carte, konferens och festvåning. Tillsammans tar vi fram nya menyer och idéer på olika matarrangemang. Vi arbetar med råvaror utifrån säsong och i möjligaste mån lokala och kortresta råvaror. Våra menyer är till stor del inriktade på fisk och skaldjur.

Det är också viktigt att du är en lagspelare då vi är ett litet team som arbetar och har roligt tillsammans.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår köksmästare Markus Rönnqvist
markus@gullmarsstrand.se

RESTAURANG

HOVMÄSTARE

Vi söker nu en hovmästare som brinner för service, värdskap och är säljinriktad. Du har relevant yrkesutbildning eller minst 3 års yrkeserfarenhet. Som person är du positiv, noggran, effektiv, en bra teamspelare som älskar att träffa nya människor. Du har ett stort mat- & dryckesintresse. Du har lätt för att ta till dig information och lyssna på gästernas behov samt arbeta utifrån engagemang och personlighet och ge gästen "det lilla extra". Arbetet är omväxlande oh ställer stora krav på flexibilitet och social kompetens.

Tjänsten innebär även ett visst administrativt ansvar.

SERVERING

Vi söker personal till servering både dags- och kvällstid. Erfarenhet från liknande arbete eller utbildning är meriterande.

Vi söker även extra personal i servisen både frukost, lunch och a la carte.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till vår hotellchef Marie Defendi
marie@gullmarsstrand.se

Städ

Vår städavdelning som ser till att det är rent, snyggt och trivsamt för våra gäster behöver förstärkas med fler medarbetare.

Vi söker dig som är postiv, noggran och tycker om att arbeta med och tillsammans med människor. Erfarenhet från liknande arbete är en merit.

Maila ansökan med CV och personligt brev till vår husfru Helen Björk husfru@gullmarsstrand.se

bästa sommarjobbet väntar på dig 0 meter från havet

Gullmarsstrand ligger i Fiskebäckskil ett paradis för semesterfirare och bästa stället för dig som vill sommarjobba i kök, bar, restaurang, reception och städ och få sol, salta bad, segling, träning, fiske mm som bonus.

Vi kan prata länge om läget vid havet och stämningen och om världens bästa kompisgäng som verkligen ställer upp för varandra i alla lägen. Teamkänslan hos oss är riktigt bra. Vi tar helt enkelt väl hand om varandra.

Vi kan också berätta att Gullmarsstrand är en grym arbetsplats för alla som vill utvecklas i jobbet och bli riktigt bra på att leverera toppservice och högsta kvalitet.

Inför våren- sommaren söker vi personal till alla våra avdelningar - reception, kök, restaurang & städ.

Ansökan med CV och personligt brev till;

Reception - Marie Defendi marie@gullmarsstrand.se
Kök - Markus Rönnqvist markus@gullmarsstrand.se
Restaurang - Marie Defendi marie@gullmarsstrand.se
Städ - Helen Björk husfru@gullmarsstrand.se

Skicka ditt CV och personliga brev till maria.kjellsson@gullmarsstrand.se

 

Via vårt online formulär nedan har du möjlighet att skicka oss en öppen ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Skulle en passande tjänst uppkomma kontaktar vi dig.

Fält markerade med * måste fyllas i.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!