Konferenspaket

konferens 0 meter från havet

Vi har tagit fram förslag på konferenspaket för att underlätta för er.

Önskar ni något annat än våra förslag skräddarsyr vi såklart utefter egna önskemål.

Kontakta oss

offert

 

Konferenspaket heldag

Besök oss för möten över dagen.

Läs mer

Konferenspaket halvdag

Besök oss för ett möte över dagen.

Läs mer

Konferenspaket extra

Vill du sätta extra guldkant på dagarna hos oss? Då föreslår vi att ni samlas till en fördrink på Verandan och avnjuter därefter en buffé med havets läckerheter och tillhörande dryckespaket. Allt ingår i detta paketet.

Läs mer

Effektiva och kreativa mötesmodeller

På Gullmarsstrand vill vi inte bara att konferensen är effektiv och kreativ utan vi vill också förmedla annorlunda och inspirerande konferensmiljöer.

Läs mer

Konferenspaket standard

I vårt standardpaket ingår det mesta man behöver under sin konferens. Boka gärna in en aktivitet för att få ett avbrott eller för att stärka sammanhållningen.

Läs mer

Vår bästa tid är nu

Energi och inspiration. 0 meter från havet. På Gullmarsstrand är bastun varm, brasorna sprakar och de levande ljusen brinner varmt och vänligt. Utomhuspoolen 38G, är alltid just 38 grader. Och utsikten är lika magisk som alltid.

Pris fr 1 095 kr helpension
Läs mer

Vinterkonferens

Vinterkonferens 0 meter från havet. Njut av skärgården på vintern och av lugnet och stillheten och få maximal arbetsro. Kombinera konferensen med en Music Quiz.

Pris fr 1 565 kr
Läs mer

Vårens möte

Boka in vårens möte 0 meter från havet. Boka in er nästa konferens under mars-april så bjuder vi på en guidning i pittoreska Fiskebäckskil, ett av Bohusläns äldsta fiskelägen.

Pris fr 1 495 kr pp
Läs mer

Vårmöte med aktivitet Slaget om skatten

Möt våren i skärgården och låt miljön och lugnet inspirerar till nya idéer och kombinera konferensen med aktiviteten "slaget om skatten".


Pris fr 1 795 kr pp.
Läs mer

Förstärk ditt varumärke

Förstärk ditt varumärke, snygga fotograferingar eller arrangera produktlanseringar i en fantastisk miljö 0 meter från havet.

Läs mer

Vårkonferens med aktivitet Skaftökampen

Boka in vårens möte och passa samtidigt på att utmana kollegerna i "Skaftö kampen", där ni utmanar varandra i både cykling, klättring och bågskytte.

Pris fr 1 795 kr pp
Läs mer

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!