energi och inspiration 0 meter från havet

Välkommen att boka din konferens online!

 

För att undvika överbokningar lägger vi inte ut all vår kapacitet för onlinebokning. Så hittar du inte vad du söker i vår onlinebokning tryck här för offert och personlig hjälp från oss!  

konferera i skärgården

Förr diskuterades mest väder och vind... ... Genom åren har olika ledarskapsteorier kommit och gått. Vi på Gullmarsstrand tror att receptet till framgång är att arbeta med hög kvalitet samt service och gott värdskap. Hos oss är konferensen inte enbart effektiv, utan också njutbar. God mat, frisk luft och tankero gör sitt till upplevelsen.

 

 

konferenspaket

Vi har tagit fram förslag på konferenspaket för att underlätta för dig. Önskar du något annat än våra förslag hjälper vi dig gärna.

Hittar du inte det du söker, kontakta oss med dina önskemål så skräddarsyr vi din konferens.

konferenspaket

Förstärk ditt varumärke

Gullmarsstrand utgör med sitt unika läge 0 meter från havet den bästa tänkbara inramningen för fotograferingar och produktlanseringar, gärna med outdoorprofil, men också fashion, drycker, mat etc.

Läs mer

Offertförfrågan

Fyll i era önskemål så återkommer vi inom 24 timmar med offert.

offert

 

Svenska Möten

Gullmarsstrand Hotell och Konferens är medlemmar i Svenska Möten

Det betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta. Vi som är utvalda erbjuder de bästa förutsättningarna för möten och konferenser. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Svenska Möten - utvalda konferensanläggningar
(http://www.svenskamoten.se)

 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!