Bröllop PÅ GULLMARSSTRAND

HELA RESAN


Gratulerar till det stundande bröllopet och den fantatisk roliga "resa" som ni har framör er. En "resa" mot en av livets bästa dagar, fylld med kärlek och minnesvärda ökonblick! Stort som litet, erbjuder vi hjälp med planeringen under hela resan så att ni på bröllopsdagen bara kan njuta av lyckan att ni två blir ett!

Tillsammans skapar vi det perfekta bröllopet just för er!

Nedan finner ni inspiration om hur ett bröllop kan se ut hos oss men naturligtvis är det ni och era önskemål som står i fokus!

0 METER FRÅN HAVET - HELA ÅREt

Oavsett årstid är Gullmarsstrand en magisk plats för bröllop och fest. Närheten till havet, tillsammans med årstidernas skiftande landskap skapar ett "skådespel"

Oftast förknippas nog västkusten med sommar, sol och saltstänkte bad, men föreställ dig ett färgstarkt höstväder med röda och gula löv som möter och ett stilla glittrigt hav. Eller ett kallt och frostigt vinterlandskap som möter ett silvergrått vatten, detta tillsammans med att fira kärleken mellan två personer som genom äktenskap blir ett, är något bland det vackraste som finns!

För mer inspiration och idéer hur ett bröllop hos oss kan se ut, läs nedan och klicka på länken... 

BRÖLLOP EFTER ÅRSTID

Bröllop i dagarna Tre - romantik gånger tre

 

Välkomna Era långväga gäster redan kvällen före bröllopet och bjud in till en lättare middag. En mingelvänlig buffé med exempelvis inspiration från Bohuslän så som skaldjur passar perfekt. Föredrar ni hellre en klassisk grillbuffé finns såklart även detta alternativ. Här kan alla gäster lära känna varandra, samt att vakna på plats ger en perfekt start på bröllopsdagen då man i lugn och ro hinner göra sig klar inför dagens alla festligheter. Brudpar och gäster är då redan i en härlig stämning, redo för en romantisk vigsel och en fantastisk bröllopsmiddag! Dagen efter avslutas festligheterna med en gemensam brunch där ni får möjlighet att öppna paket om så önskas, men framförallt tid för att i lugn och ro ta in alla intryck och även hinna tacka alla som delade er stora dag tillsammans med er!

 

 

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev och ta del av våra unika erbjudanden och nyheter hos oss.

Tack för din anmälan!